Overzicht

In 2019 vroeg de CDO (Chief Digital Officer) van VolkerWessels Telecom mij om hem te helpen bij de digitale transformatie van de organisatie. Een superleuk opdracht op het snijvlak van IT en business.

Project

Transformatieprogramma bij Volkerwessels Telecom

Klant

Volkerwessels Telecom

Wat heb ik gedaan
  • Ontwikkelde en managede ik samen met de CDO het digital programma
  • Trainen van de IT teams, Scrum Masters en Product Owners
  • Verzorging t.b.v. business alignment workshops en trainingen op het gebied van agile management
  • Ontwikkelde ik samen met interne communicatie aan de verandercommunicatiestrategie en rol deze uit in de organisatie
  • Ontwikkelde ik samen met Facilities een nieuwe teamruimte, geschikt voor agile werken en gebaseerd op taakgericht werken

“Ik hoop in mijn carrière nog veel mensen tegen te komen met het enthousiasme, de kennis, de ervaring, de drive en vrolijke mentaliteit van Josje. Ze is daarnaast een ster in visueel communiceren en structureren. Heel fijn om haar in je gezelschap te hebben en een heel waardevolle toevoeging voor je bedrijf! Mij persoonlijk heeft ze geholpen door me sturing en ondersteuning te geven toen ik een nieuwe rol mocht innemen in ons team. Organisatorisch is ze ontzettend sterk. Daarnaast heeft ze mij en mijn collega’s begeleid in een ‘Agile discovery’ van een dag. Een fijne start van een andere manier van werken, waarin ik me in de nabije toekomst nog meer hoop te verdiepen om er optimaal profijt van te kunnen hebben.”

Heleen BongersProduct Owner Digitalisering VolkerWessels Telecom

Leave a Reply