PROJECT DETAIL

CLIENT:Technische unie, vibe group

DATE: mrt, 2018

CATEGORY:trainiNG

ONLINE:bodylanguagetrainingen.nl


In mijn werk heb ik te maken met groepsdynamiek, teamsamenwerking, een-op-een coaching en stakeholders die kaarten bij de borst houden. Toen ik erachter kwam dat maar 10% van mijn boodschap bestaat uit de woorden die ik uitspreek, besloot ik een opleiding body language en micro-expressie te doen. Om zo beter te worden in het beheersen van mijn eigen lichaamstaal en om mijn gesprekspartner gerichter vragen te kunnen stellen.

Inmiddels een jaar later heb ik samen met twee professionals een training body language ontwikkeld voor business. Trainingen voor Agile professionals, met rollenspellen uit de agile werkomgeving (Retrospective, Review), trainingen voor recruiters, met rollenspellen uit het recruitment vak (sollicitatiegesprekken, persoonlijke profilering) en trainingen toegespitst op nog veel meer vakgebieden.

Wil je meer weten? Kijk dan op bodylanguagetrainingen.nl voor een training die bij jou past.

 

“Aanrader! Dit is een training vol praktische tips, je kunt er meteen mee aan de slag en herkent hierdoor meer signalen in overleggen en gesprekken. Ook word je je meer bewust van je eigen non-verbale communicatie!” Lianca Ruiter, Product Owner Marketing team bij Technische Unie