PROJECT DETAIL

CLIENT:IRADO

DATE:03 okt, 2013

CATEGORY:Agile projectmanagement

ONLINE:www.irado.nl


Petra Wegman van Irado over mijn inzet: “Josje heeft veel kennis van online marketingcommunicatie, is flexibel, schakelt snel en is een prettig persoon om mee samen te werken, allemaal redenen waardoor dit complexe traject succesvol is neergezet in een kort tijdsbestek.”

Irado is een organisatie die veel kennis heeft van afval, MVO, beheer openbare ruimte en andere dienstverlening voor een schone en verzorgde leefomgeving. Dat zag je echter niet af aan de website. Samen met Expand Online en Lettow Studios hebben we een nieuwe omgeving gebouwd die in samenwerking met alle alle relaties is gemaakt.

 

In het ontwikkelingstraject (totaal 4 maanden, 4 sprints) van de nieuwe website werkte ik samen met de opdrachtgever aan de op te leveren functionaliteiten (bedacht als user stories). Uitgangspunten voor de nieuwe website waren: 1. Ik zie de voor mij relevante informatie, 2. Ik kan de informatie op elk device goed tot mij nemen (lezen en luisteren), 3. Ik ben binnen twee tot drie clicks bij relevante informatie, 4. Ik herken mij als websitebezoeker in het taalgebruik van de website. Neem een kijkje op de website en oordeel zelf.