PROJECT DETAIL

CLIENT:technische unie

DATE: Jan, 2017

CATEGORY:AGILE COACHING

ONLINE:technischeunie.nl


“Josje is een doortastende, doelgerichte en handson Agile coach. Ze doet wat nodig is en wat past bij de organisatie om Agile te laten werken volgens de Scrum methode. Ze is in staat om zowel groepen als individuen op elk niveau te motiveren en in beweging te zetten om gestelde doelen te bereiken. Josje brengt veel energie in en weet daarmee haar omgeving te motiveren om nodige veranderingen door te voeren ze is daarnaast een fijn persoon om mee te werken.” – Karin Steinmetz – Product Owner Industrie

Technische Unie heeft de afgelopen jaren gezocht naar een bedrijfsbrede invulling van een meer wendbare organisatie en manier van werken. In de rol van Scrum Master, Teamleider en Agile coach mocht ik de organisatie ruim 2 jaar ondersteunen op verschillende plekken in de organisatie. Wat begon in februari 2017 als een vraag om de rol van Scrum Master binnen het marketing team te vervullen, groeide uit naar een organisatiebreed verandermanagement vraagstuk.

 

Gedurende een jaar werkte ik nauw samen met de Marketingcommunicatiemanager en adviseur Opleiding & Ontwikkeling, met wie ik diverse interne persoonlijke ontwikkelingstrainingen ontwikkelde en verzorgde. De trainingen droegen aan de verbinding tussen de afdeling en aan het doel om high performing teams te ontwikkelen.