PROJECT DETAIL

CLIENT:technische unie

DATE: Jan, 2017

CATEGORY:AGILE COACHING

ONLINE:technischeunie.nl


De Technische Unie is de afgelopen jaren actief bezig met het vraagstuk van een meer wendbare manier van werken. Wat begon in februari 2017 als een vraag om de rol van Scrum Master binnen het marketing team te vervullen, groeide uit naar een organisatiebreed verandermanagement vraagstuk.


In de anderhalf jaar dat ik de Technische Unie mocht begeleiden heb ik de volgende rollen vervuld:

* Scrum Master

* Teamleider

* Agile consultant ‘wendbaar werken’

* Trainer Insights en wendbaar werken


Gedurende een jaar werkte ik nauw samen met de Marketingcommunicatiemanager en adviseur Opleiding & Ontwikkeling, met wie ik diverse interne persoonlijke ontwikkelingstrainingen ontwikkelde en verzorgde. De trainingen droegen aan de verbinding tussen de afdeling en aan het doel om high performing teams te ontwikkelen.

 

“Josje is een doortastende, doelgerichte en handson Agile coach. Ze doet wat nodig is en wat past bij de organisatie om Agile te laten werken volgens de Scrum methode. Ze is in staat om zowel groepen als individuen op elk niveau te motiveren en in beweging te zetten om gestelde doelen te bereiken. Josje brengt veel energie in en weet daarmee haar omgeving te motiveren om nodige veranderingen door te voeren ze is daarnaast een fijn persoon om mee te werken.” – Karin Steinmetz – Product Owner Industrie