PROJECT DETAIL

CLIENT:ABN AMRO CLEARING BANK

DATE: 2 APRIL, 2016

CATEGORY:agile coaching

ONLINE:abnamroclearing.com/en/index.html

“Josje is een ervaren agile/scrum master en coach. Ze heeft voor ons een team gecoached om meer Agile te gaan werken. Dit team heeft vervolgens een belangrijk project via een agile werkwijze naar volle tevredenheid opgeleverd. Het team is beter gaan samenwerken en ook de tevredenheid van de individuele teamleden is vergroot. Het project diende als showcase om de toegevoegde waarde van agile werken aan te tonen in onze organisatie en is daarin geslaagd. Josje is open, eerlijk en transparant. Ze heeft veel ambitie en haar enthousiasme is aanstekelijk voor de rest van het team.” – Paul van Vlaanderen – Servicemanager en directe opdrachtgever

In 2015/2016 zette de ABN AMRO Clearing Bank in op verandering naar agile werken. Gedurende de opdracht heb ik verschillende rollen vervuld:

  • Agile consultant, onderdeel van het transformatieteam
  • Verandercommunicatiespecialist
  • Scrum Master Regulatory Reporting
  • Scrum Master Client Reporting

 

In alle rollen was ik verantwoordelijk voor vernieuwde vormen van communicatie naar de organisatie. Ik ontwikkelde ik de communicatiestrategie en maakte ik zelf video-interviews en e-mailings om de communicatiestrategie te laden.