Over mij/

Je eigen, unieke weg bepalen. Daar geloof ik in. Mijn werkwijze is het best te omschrijven als open en gestructureerd. Ik ben een echte aanpakker en schrik niet terug van een uitdaging of een strakke deadline. Juist de opdrachten buiten de gebaande paden leveren vaak veel moois op. Daar kan ik mezelf écht laten zien.

Mijn vermogen om nieuwe inzichten en theorie snel eigen te maken, mijn aanpassingsvermogen en resultaatgerichtheid stellen mij elke keer in staat om méér te leveren dan waar om wordt gevraagd. Het managen van verwachtingen, leveren van resultaat en het geven van vertrouwen staan centraal in mijn werkwijze.

Ik ben gespecialiseerd in agile (project)management en ben in staat om vanuit mijn ervaring de aanpak te customizen naar de bedrijfsomgeving (waterval  versus agile methodologie (als scrum master of product owner)). Ik vind het geweldig om complexe processen vorm te geven en te begeleiden. Maar belangrijker nog; met al deze frameworks heb ik ruime praktijkervaring.

Vanwege mijn achtergrond in marketingcommunicatie begrijp ik des te meer hoe belangrijk communicatie is voor projectmanagement en verandertrajecten. Het stelt me tevens in staat om het team en stakeholders te motiveren, en om de doelstellingen, vereisten of voordelen van het traject te ‘verkopen’ naar de organisatie en haar omgeving.

Ik ben gecertificeerd agile coach en projectmanager en kan deze frameworks specifiek, of juist in een gecombineerde vorm op maat aanbieden.