Over mij/

Inmiddels al weer 10 jaar geleden stapte ik de Kamer van Koophandel binnen. Met een missie: om als onafhankelijk derde het verschil te maken. En dat is gelukt, kijk maar eens bij Recensies of op mijn LinkedIn profiel. Het zijn er inmiddels 20, allemaal authentiek en oprecht geschreven vanuit collega’s en opdrachtgevers.

 

In die 10 jaar ondernemen heb ik veel geleerd, nieuwe skills ontwikkeld en een bak aan praktijkervaring opgedaan. Die zijn samen te vatten in vier expertisegebieden:

Inmiddels lopen die expertisegebieden door elkaar:

  • Een project zal ik aanvliegen vanuit agile principes (werken met een MVP, iteratief samenwerken)
  • Bij teamcoaching werk ik met Lean procesvisualisatie (Ishikawa, VSM), de Transactionele Analyse en brainstormtechnieken.

En ik blijf leren. Het afgelopen half jaar heb ik mij verder gespecialiseerd in online faciliteren. Want hoe maak je een online bijeenkomst interactief en boeiend? Inmiddels kan ik die ervaring leveren, samen met de organisatie.

Als jij een complex project- of verandervraagstuk hebt, let me know. Dan bedenken we samen hoe we concreet en zichtbaar resultaat neer kunnen zetten.

Ik ben gecertificeerd Lean consultant, SAFe 5 aglist, Scrum Master en projectmanager. Daardoor kan ik deze werkmethodes specifiek of juist in een gecombineerde vorm (op maat) aanbieden.