Skip to main content

Als agile (transformatie) coach breng ik twee werelden samen: Agile en Communicatie. Ik ontwikkel communicatiestrategie en tactics en help organisaties met de implementatie van een agile manier van werken.

De afgelopen 10 jaar werk ik als agile coach in organisaties met verandervraagstukken aan IT oplossingen, innovatie en transformatie programma’s. Die rol vervul ik zowel aan de businesskant als binnen de IT.  Ik heb een passie voor digitale oplossingen. Ik ben opgeleid tot communicatiespecialist en ben gecertificeerd agile en lean professional.

Binnen het werkveld van agile transformatie en communicatie heb ik uitgebreide ervaring en combineer ik verschillende vaardigheden en disciplines:

 1. Kennis van body language en vraagtechniek zet ik in voor teamdynamics en stakeholder management.
 2. Samen met de organisatie bouw ik aan nieuwe manieren van (samen) werken door  de implementatie van agile en lean methodes en frameworks
 3. Ik maak digitale business drawings, iconen en templates (kijk maar eens op Agileicons.com)
 4. Voor veranderprogramma’s ontwikkel ik de interne communicatiestrategie.
 5. Ik train en coach individuen en teams in gesprekstechniek

Ik ben expert in de volgende disciplines:

Wie is Josje verder?

Ik beoefen verschillende vormen van expressie, zoals zingen, tekenen, dansen met hoelahoop en ben dol op interior design.
Toen ik 20 jaar oud was liet ik mijn vertrouwde omgeving achter me en startte helemaal alleen opnieuw, buiten de Christelijke gemeenschap waarin ik ben opgegroeid. Hierdoor begrijp ik psychologische veiligheid, discipline en groepsdynamiek op een niveau dat dieper gaat dan de oppervlakte.
Energie management is belangrijk voor me. Ik start mijn dag met intermitted fasting en probeer zo min mogelijk suiker en snelle koolhydraten te eten.
Ik heb een dochter van 8 genaamd Valerie en een zoontje van 3, James.

Ik ben gecertified:

 1. Scrum Master
 2. SAFe 5 aglist
 3. Lean consultant
 4. Transactional Analysis coach
 5. Body language en interrrogation expert
 6. Projectmanager

Als agile coach oen change manager combineer ik deze disciplines, waardoor de energie in groepen gaat stromen en communicatie onderling verbetert.

Geïnteresseerd?

Ik help bedrijven om concreet en zichtbaar
businessresultaat neer te zetten.

Neem contact op