Over mij/

Na jarenlang succesvol grote projecten te hebben gedraaid heb ik de afgelopen jaren mijn skillset verder uitgebreid met aanvullende competenties. Daardoor kan ik zowel structuur aanbrengen als teams en management coachen. Kan ik meetings faciliteren en groepen trainen. Help ik bedrijven te sturen binnen de kaders (projecten) en buiten de kaders (verandering). Alles met 1 doel: zoveel + een zo goed mogelijk resultaat te bereiken in de beschikbare tijd.

In 2015 kwam ik in aanraking met de wereld van visueel faciliteren. The Visual Connection heeft mij daarin getraind. Sindsdien ben ik gaan werken aan mijn visuele abc. Visueel faciliteren is voor mij de ultieme vorm van loslaten, een competentie die ik als mens wil oefenen.

In 2017 heb ik mij gespecialiseerd in het lichaamstaal. In de opleiding tot Interrogation Expert die ik daarvoor heb gevolgd wordt kennis van lichaamstaal gecombineerd met vraagtechniek. Deze kennis stelt mij in staat beter gesprekken te voeren en te verbinden.

Vanwege mijn achtergrond in marketingcommunicatie begrijp ik des te meer hoe belangrijk communicatie is voor managementvraagstukken en verandertrajecten. Naast de inhoudelijke kennis van communicatiestrategie stelt deze ervaring me in staat om teams en stakeholders te motiveren. En om de doelstellingen, vereisten of voordelen van het traject te ‘verkopen’ naar de organisatie.

Ik ben gecertificeerd agile coach, Scrum Master, Lean consultant en projectmanager. Daardoor kan ik deze werkmethodes specifiek of juist in een gecombineerde vorm (op maat) aanbieden.