Inmiddels al weer 10 jaar geleden stapte ik de Kamer van Koophandel binnen. Met een missie: om als onafhankelijk derde het verschil te maken.

En dat is gelukt. In die 10 jaar ondernemen heb ik veel geleerd, mooie resultaten neergezet, nieuwe skills ontwikkeld en een bak aan praktijkervaring opgedaan.

Ik combineer Agile en Lean werkmethodes met communicatie expertise. Daardoor heb je naast een Scrum Master/agile coach/digital expert ook een communicatiespecialist in je team.

Die zijn samen te vatten in vier expertisegebieden

Inmiddels lopen die expertisegebieden door elkaar

  • Een project vlieg ik aan vanuit agile principes (werken met een MVP, iteratief samenwerken)
  • Bij teamcoaching werk ik met Lean procesvisualisatie (Ishikawa, VSM), de Transactionele Analyse en brainstormtechnieken.

En ik blijf leren. In 2019 heb ik mij verder gespecialiseerd in online faciliteren. Want hoe maak je een online bijeenkomst interactief en boeiend?

Als jij een complex project- of verandervraagstuk hebt, laat het me weten. Dan bedenken we samen hoe we concreet en zichtbaar resultaat neer kunnen zetten.

Ik ben gecertificeerd Scrum Master, SAFe 5 aglist, Lean consultant, TA specialist, lichaamstaalexpert en projectmanager.

Daardoor kan ik deze werkmethodes specifiek of juist in een gecombineerde vorm (op maat) aanbieden.

Geïnteresseerd?

Ik help bedrijven om concreet en zichtbaar
businessresultaat neer te zetten.

Neem contact op