Skip to main content

Liefde voor digital

Ik heb liefde voor digitale oplossingen en ben gegrepen door science fiction. Daarom studeerde ik in 2007 af op het onderwerp In-game advertising.

Digitale oplossingen kunnen complexiteit vereenvoudigen, flow aanbrengen en creativiteit stimuleren. Door mijn werk voor Microsoft en binnen het ICT-domein heb ik kennis en ervaring met digitale oplossingen.

Waarom digital?

Sinds 2007 werk ik binnen het digital domein in verschillende rollen gedaan, zowel aan de business kant als IT-kant:

  1. Digital projectmanager bij online bureaus
  2. Teamlid van Digital transformatie projecten
  3. Als Agile coach, Scrum en Flow master voor IT teams

Hierdoor leerde ik uiteenlopende IT domeinen kennen, waaronder Data & BI, digital transformatie en online marketing. Hieronder meer uitleg bij deze ervaring in verschillende sectoren.

Josje ondersteunt en adviseert ons op meerdere manieren in ons innovatietraject. Haar kennis van traditioneel projectmanagement, scrum, Lean Six Sigma en communicatie zijn daarbij zeer waardevol. Resultaat en transparantie staan voorop in haar werk, je weet precies wat je aan haar hebt. Zo heeft ze een transformatie-dashboard ontwikkeld, een agile marketing werkmethode opgezet en geïmplementeerd en coached ze medewerkers in operational excellence. Ik beveel haar van harte aan als steun en toeverlaat in elk project.

Marcel TimmerEnterprise Lead Amazon Web Services

1. Digital projectmanagement

In mijn werk als digital projectmanager komen twee mooie dingen samen:  structuur aanbrengen & inzicht creëren op basis van data. Als projectmanager bij digital bureaus deed ik dat samen met developers en online marketeers. Als Agile lean professional doe ik dat met developers en business managers.

2. Digital transformatie

De afgelopen 10 jaar werk ik aan digital transformaties. In het begin vanaf de zijlijn; aan projecten die het digitale transformatieprogramma ondersteunen. De laatste 5 jaar werk ik in het hart van de digitale transformatie; aan het opzetten van een digitale serviceorganisatie tot ICT-organisatieverandering.

De combinatie van mijn expertise op 3 vakgebieden wordt genoemd als toegevoegde waarde. In mijn werk combineer ik kennis van:

  1. PROCES: Agile en Lean werken, en traditioneel projectmanagement
  2. MENS: Interne communicatie en verandercommunicatie
  3. TECHNIEK: Digitale vraagstukken in brede zin

Werken aan complexe data & Analytics oplossingen

Relevante projecten

Dura Vermeer Infra

Dura Vermeer Infra

Data en BI Scrum Master

Volkerwessels Telecom

Volkerwessels Telecom

Digital transformatie

Havensteder

Havensteder

Digital projectmanagement

Microsoft

Microsoft

Conversation marketing

Microsoft

Microsoft

Digital projectmanagement