Agile coaching

Als agile coach en Scrum Master begeleid ik teams en organisaties in hun ontdekking & ontwikkeling van een wendbare manier van werken. Dat kan door een werkmethode als Scrum, SAFe, kanban te implementeren, maar ook door een unieke werkwijze te ontwikkelen met de organisatie die past bij de organisatiecultuur- en structuur.

Lichaamstaal

Al mijn leven lang ben ik gefascineerd door dat wat niet wordt gezegd. Door de opleiding tot lichaamstaalexpert kwam ik erachter hoe ik deze taal kan verstaan. Juist nu we online veel samenwerken is deze kennis essentieel, omdat we minder van elkaar zien. Ik verweef deze kennis in mijn werk en train teams en professionals in het leren zien van signalen en boodschappen.

Digital

Sinds 2008 werk ik aan digital programma’s en projecten. Ik heb online marketing zien ontwikkelen van iets wat bureaus ‘erbij’ deden tot een divers palet aan expertisegebieden. Ik werk voor en met IT-specialisten, waardoor ik kennis heb van verschillende IT-domeinen, waaronder data en BI.

Facilitatie

Facilitatie is een breed vakgebied. Sinds 2016 ben ik mij verder gaan specialiseren in dit vakgebied. Ik geef training in online faciliteren, ik verzorg webinars, faciliteer ideation/brainstorm sessies en agile events. Hierbij komen mijn liefde voor creativiteit en structuur samen.

Geïnteresseerd?

Ik help bedrijven om concreet en zichtbaar
businessresultaat neer te zetten.

Neem contact op